środa, 4 lipca 2012

Pleśniowy z grilla

Dziś na szybko - serek pleśniowy z grilla :D Coś wspaniałego, rozpływa się w ustach. Trzeba tylko pamiętać, by bliskie nam osoby pałaszowały go z nami... bo czosnku w serku sporo :)



Pleśniowy z grilla

Potrzebujemy:
  • ser pleśniowy typu camembert
  • 3 ząbki czosnku
  • papier do pieczenia lub folię aluminiową

Czosnek kroimy w plasterki. Ser nacinamy z wierzchu w 5-6 miejscach. W otworki wciskamy czosnek.


Ser szczelnie zawijamy w papier lub folię aluminiową i pieczemy na grillu 20-25 minut. Podajemy z bagietką.

Smacznego!

5 komentarzy:

  1. to jest dobre :D

    pozdrawiamy serdecznie

    Tapenda

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Prawda, że pycha? :D
      Pozdrawiam!

      Usuń
  2. uwielbiam ser pleśniowy:)
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  3. SEREK PLEŚNIOWY <3 <3 <3 PYSZOTKA!

    OdpowiedzUsuń
  4. musi być pyszne :) po pomysły na grilla zapraszam na http://www.zgrilla.pl/

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie!! Jeśli zostawiasz komentarz - proszę, podpisz się. Chyba że bardzo lubisz być anonimowy :D